Wesley Sneijder beleeft ultiem moment met Xess Xava

De hele wereld keek toe hoe Wesley Sneijder een onvergetelijk moment beleefde. De voetballer speelde zijn honderdste wed...

De hele wereld keek toe hoe Wesley Sneijder een onvergetelijk moment beleefde. De voetballer speelde zijn honderdste wedstrijd en als kers op de taart won zijn team met 2-0. Om de overwinning te vieren, ging hij het veld op met zijn grote trots: Xess Xava. Het leverde vertederende beelden op die we niet snel zullen vergeten.

Xess’ allereerste voetbalwedstrijd was meteen een heel bijzondere! Xess keek vanaf de schoot van zijn moeder Yolanthe toe hoe zijn vader een overwinning behaalde tijdens zijn honderdste wedstrijd. Wesley was zo euforisch dat hij zijn zoontje mee op het veld nam. Xess werd liefdevol geknuffeld door Wesley en zette voorzichtig een aantal stapjes op het veld. Veel lievere beelden zul je niet zien! 

Dit bijzondere moment noemde Wesley met recht één van de mooiste momenten van zijn leven. De voetballer deelt meerdere foto’s op Instagram. “Mijn jongen! Xess Xava”, schrijft hij erbij. Wesley hoopt dat Xess in zijn voetsporen zal treden. Dat zou zomaar kunnen, want het eerst woordje van Xess is ‘bal’! “Op een dag hoop ik jou aan te moedigen, mijn engel”, aldus Wesley. 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws