Shoppen bij Dior, Gucci en Hermès is zojuist nog leuker geworden

Shoppen bij luxe merken als Hermès, Gucci en Dior is zojuist nog leuker geworden. Als je rijk én Chinees b...

Lees ook

Shoppen bij luxe merken als Hermès, Gucci en Dior is zojuist nog leuker geworden. Als je rijk én Chinees bent in ieder geval. Om hun shopervaring nog beter, decadenter en extravaganter te maken hebben de merken het motto ‘stepping up your game’ omarmt.

Want zelfs als je Hermès bent moet je je best blijven doen om je klanten de beste ervaring ooit te geven in je boetiek. Daarom hebben verschillende merken goed ingespeeld op de goedgevulde portemonnee van de Chinese bevolking door de shoppers luxe pastries aan te bieden in de winkel. Champagne? Dat is zó 2015.

Het heeft overigens alles te maken met het Mid-Autumn Festival, waar de volle maan gewaardeerd wordt en mensen zogenoemde mooncakes eten. Een mooncake is een traditioneel Chinees hapje dat lijkt op een gevulde pastei. Tijdens het festival wordt dit veel gegeten waar luxe merken nu graag op inspelen om hun VIP klanten nog blijer te maken. De high end mooncakes zijn namelijk niet te koop, dus je moet wel een heel speciale klant zijn om zo’n luxe doos met pastries te krijgen. En dat wordt met liefde gedeeld op social media… Tja, je houdt van een goed merk, of niet!

Lees ook:

Beeld: Pixabay Bron: BuzzFeed

Laatste nieuws

Zie ook