Royal gerucht: ‘Máxima (45) zwanger van tweeling’

'Máxima (45) zwanger van tweeling', 'Prins Charles valt op mannen' en 'Prinses Diana leeft nog'. Zomaar wat koppe...

Lees ook

‘Máxima (45) zwanger van tweeling’, ‘Prins Charles valt op mannen’ en ‘Prinses Diana leeft nog’. Zomaar wat koppen van tabloids die het zo nauw niet nemen met de waarheid.

Dat royal geruchten vaak een hardnekkig eigen leven gaan leiden, komt omdat royals – in tegenstelling tot celebs – vrijwel zelden reageren op roddels. Onder het motto ‘never complain, never explain’ gaan ze gewoon door in de hoop dat het gerucht vanzelf uit zal doven. Het was dan ook brekend nieuws (en zeer onkoninklijk!) toen prinses Marie van Denemarken zich vorig jaar geroepen voelde om te melden dat ze géén borstvergroting had ondergaan. Meestal is zwijgen echt de beste optie, vooral als er pure onzin wordt beweerd. Zoals deze gevalletjes ‘dikke duim’.

Hoera, een tweeling!’

© Echo der Frau

Het meest dolle gerucht van deze week is dat koningin Máxima in verwachting zou zijn van een tweeling. Kijk haar eens fonkelen op de cover van Duits roddelblad Echo der Frau. Team Eikenhorst staat hier uiteraard boven en om eerlijk te zijn geloven we dat de Oranjes als gezin met drie leuke prinsessen als Amalia, Alexia en Ariane plus twee labradors wel compleet is. 

‘Prins Charles niet de vader van Harry’

© Globe

Dat neemt niet weg dat sommige geruchten zeer hardnekkig zijn. Zoals wie nu de vader is van prins Harry. Ondanks het feit dat prinses Diana James Hewitt nog helemaal niet kende toen Harry verwekt werd, blijft zijn naam rondzingen als potentiële vader. Waarom? Omdat ze toevallig allebei rood haar hebben. Voor alle duidelijkheid: zowel in het DNA van de Windsor als dat van de Spencers zit het rood-haar-gen. En hij lijkt sprekend op zijn over-overoma koningin Mary ↓ de vrouw van George V.

© The British Monarchy

‘Camilla naar rehab’

© Globe

In 2008 dook voor het eerst het gerucht op dat hertogin Camilla een drankorgel was. The Globe beweerde ‘dat haar huwelijk ten onder ging aan haar liefde voor de fles’ en dat ze van Charles moest opdrogen in een kliniek. In werkelijkheid genoot Camilla gewoon van een weekendje in een spa, waar ze toevallig ook detoxbehandelingen aanboden. 

‘Kate weer zwanger’

© LifeStyle

Hertogin Kate werd al voor ze met prins William trouwde zwanger verklaard en dat is nooit meer opgehouden. Zwangerschapsproblemen, zwanger van een tweeling, zwanger van een drieling – het gaat alle kanten op. De feiten: ze is ontzettend misselijk in het begin van haar zwangerschappen en zette twee kinderen op de wereld: prins George en prinses Charlotte. Het zou best eens kunnen dat daar nog een of twee kleine Cambridge’jes bijkomen. En dat weten we dan sneller dan gepast is, omdat de ziel vast weer voor die ernstige misselijkheid zal moeten worden behandeld.   

‘Prinses Diana fakete haar dood’

© Globe

Het ongeluk dat prinses Diana in 1997 het leven kostte, is al jaren voer voor samenzweringstheorieën. Waaronder die waarin ze het zelf in scène zou hebben gezet om verlost te worden van de paparazzi. Er zijn zelfs complete romans over geschreven en het is natuurlijk onzin. Niet alleen hield Diana veel te veel van prins Harry en prins William om ze zo jong zo egoïstisch in de steek te laten. Ze genoot bovendien ook best van alle media-aandacht en kon de pers briljant manipuleren. Zou ze nog hebben geleefd, reken dan maar dat de People’s Princess dan op Instagram en Facebook haar leven zou delen. Nog een vette roddel: ze zou een geheime dochter hebben gekregen met Charles. Tuurlijk. 

‘Ik deed het met prins Harry’

© Privé

Carrie Reichert, een 32-jarige stripper, beweerde dat ze in 2012 de liefde had bedreven met een naakte en dronken prins Harry in Las Vegas. “We zoenden zo’n 15 tot 20 minuten,” vertelde ze aan The Mirror. “Ik weet zeker dat mensen ons gezien hebben, want er kwamen steeds mensen binnen. Ik kreeg zijn onderbroek van hem cadeau.” Harry heeft inderdaad de beest uitgehangen in Vegas (strippoker, anyone?), maar Carrie bevond zich niet in het gezelschap van de dames die zich destijds in zijn suite verpoosden. Niet lang nadat ze haar verhaal had gedaan, werd ze gearresteerd voor fraude met een cheque. Classy. 

Dit vind je vast ook leuk:

Openingscollage © Huffington Post

Laatste nieuws

Zie ook