Nieuwe vriend Patricia Paay heeft een wel heel slechte eigenschap

Robbert Hinfelaar, de 32-jarige minnaar van Patricia Paay, weet het nieuws wel te halen deze weken. Niet alleen zijn de...

Lees ook

Robbert Hinfelaar, de 32-jarige minnaar van Patricia Paay, weet het nieuws wel te halen deze weken. Niet alleen zijn de media erachter gekomen wie nu die mysterieuze nieuwe vriend aan de zijde van Patricia is, er wordt ook flink naar informatie gezocht. Er wordt gefluisterd dat Robbert niet heel trouw is.

De vraag is of Patricia zich hierdoor op glad ijs bevindt. Zij is namelijk de vrouw waarvoor Robbert plots zijn ex-vriendin Ramona dumpte als we Privé zouden geloven. Het verhaal gaat nu dat Robbert van de ene op de andere dag verdween uit haar leven, waarna ze erachter kwam dat hij Patries aan de haak had geslagen. Uh oh. 

Van de ene op de andere dag was het allemaal over. Toen had hij Paay weer ergens ontmoet, liet hij zich nog onherkenbaar maar hand-in-hand met haar fotograferen en trok hij vervolgens bij haar in.

Het nieuwe liefje van Patricia klinkt dus niet zo trouw. Hm. Of dat echt zo is weten we natuurlijk niet. Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook