Marga Bult haalt hard uit naar Gordon

Marga Bult en Gordon liggen in de clinch. Marga heeft geen goed woord over voor Gordon nadat hij kritiek had op omroep M...

Lees ook

Marga Bult en Gordon liggen in de clinch. Marga heeft geen goed woord over voor Gordon nadat hij kritiek had op omroep MAX. “Na je bericht gelezen te hebben kom ik tot de stellige conclusie dat jij kennelijk geen idee hebt wat Omroep MAX het hele jaar WEL doet voor onze ouderen in NL”, schrijft Marga.

Gordon heeft felle kritiek geleverd op Omroep MAX. De presentator vindt dat de omroep niet genoeg doet voor ouderen met programma’s als Heel Holland Bakt. “Wat heeft dat programma nou met ouderen te maken? Ja, oude taarten. Ze zullen vast wel programma’s over dit onderwerp hebben, maar die zijn onderbelicht”, zegt Gordon.

De BN’er vindt dat hij wél veel voor ouderen doet, en dat MAX als ouderenomroep tekort schiet. “Dat wij het nu op een commerciële zender hebben gedaan is niet erg: de ouderen varen er wel bij, maar het is eigenlijk niet onze taak. Wij doen acht afleveringen en dan een jaar niets. Ja, je hoeft geen Geer en Goor te gaan maken, maar doe in ieder geval íets in de tussenliggende tijd om geld in te zamelen voor de ouderenzorg. Ik hoop dat dat gaat gebeuren. Ik hoop het echt”, aldus Gordon.

Gordons kritiek is niet in goede aarde gevallen bij Marga. Ze voelde zich geroepen om hier op te reageren met een lange Facebookpost, die je hieronder leest:

Gordon heeft nog niet gereageerd op het bericht van Marga. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook