Sabia’s kapsel compleet verpest door Duitse kapper

Als je haar maar goed zit! Daar is Sabia Boulahrouz het in ieder geval helemaal mee eens. De ex-voetbalvrouw laat via In...

Als je haar maar goed zit! Daar is Sabia Boulahrouz het in ieder geval helemaal mee eens. De ex-voetbalvrouw laat via Instagram weten dat haar lokken een tijdje geleden compleet zijn geruïneerd door een Duitse kapper. “Ik dacht dat mijn haar nooit meer zou herstellen”, schrijft de geschrokken Sabia. 

De ex van Rafael van der Vaart doet mee aan de Duitse Dance, Dance, Dance. Voor de opnames nam Sabia plaats in de stoel en liet haar lokken voor een keer door een andere kapper stylen. Dat heeft ze geweten. “Mijn haar wordt altijd gedaan door Melina Best uit Keulen, maar die was niet altijd beschikbaar tijdens de training en opnames”, verklaart ze op Instagram. 

Sabia was op z’n zachtst gezegd niet blij met haar kapsel. “Nadat een andere kapper mijn haar had gedaan, was mijn haar een ramp”. Gelukkig heeft haar geliefde kapper, die ze iedereen zou aanraden, de schade beperkt. “Zelfs toen kon Melina mijn haar redden!”, aldus Sabia. De BN’er heeft overigens geen foto gedeeld van haar verpeste lokken.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws