Nog een kind voor Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra?

Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra hebben samen twee kinderen. Is het gezin compleet of zou het BN'er-koppel nog een...

Lees ook

Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra hebben samen twee kinderen. Is het gezin compleet of zou het BN’er-koppel nog een kind willen? De presentatrice onthult het in een interview met het AD.

Als iets Sophie blij maakt, dan zijn het baby’s wel. Maar dat betekent niet dat ze nog een derde wil. “Baby’s maken me heel blij, maar ik denk niet dat er nog een derde komt. Ik ben heel gelukkig zo”, zegt de BN’er in een interview. De presentatrice vindt dat haar gezin wel compleet is. Samen met Waldemar heeft ze dochter Robin van zes en zoon Ravi van vier. 

Het moederschap heeft Sophie’s leven compleet veranderd. Uitgaan is er bijvoorbeeld niet meer zo vaak bij, ze spendeert haar tijd liever met haar man en kinderen. “Als Waldemar en ik elkaar of de kinderen weinig hebben gezien, kiezen we voor lekker met z’n viertjes”, zegt ze. Sophie is er niet rouwig om. “Ach, we hebben onze portie uitgaan ook wel gehad.”

Lees ook:

Beeld: ANP PHOTO MISCHA SCHOEMAKER, Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook