Mattie Valk en deze BN’er zijn samen op date geweest

Mattie Valk is zijn belofte nagekomen. Hij is op date geweest met Gordon. Het ging niet vanzelf, maar het is er tó...

Lees ook

Mattie Valk is zijn belofte nagekomen. Hij is op date geweest met Gordon. Het ging niet vanzelf, maar het is er tóch van gekomen. Het afspraakje was een groot succes en er staat zelfs een tweede op de planning!

Een grote wens van Gordon is uitgekomen. De zanger wilde heel graag op date met Mattie. Na lang aandringen ging de radio-dj uiteindelijk overstag. De twee hebben afgelopen zaterdag afgesproken, Mattie ging mee naar een optreden van Gordon. Vandaag werd de radio-dj op het matje geroepen door zijn collega Wietze. Hij moest álles vertellen over zijn date! 

De date van Mattie en Gordon bleek zeer geslaagd. Zo geslaagd, dat er al een tweede afspraakje is gemaakt. “Nou ik ga nog een keer mee naar een optreden, ja”, verklaart Mattie na een vragenvuur van Wietze. “Omdat het gewoon een heel leuke gezellige avond was. We hebben gewoon heel erg gelachen.”

En dan nu de hamvraag: is er gezoend?! “Nee we hebben niet gezoend”, verklapt de radio-dj. Maar hé, Gordon heeft nog een kans op de tweede date!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook