Schattige gezinsuitbreiding voor prinses Tatiana

'Harige hondenzoon' Rumi figureert regelmatig op het Instagramaccount van prinses Tatiana van Griekenland. Die leuk nieu...

Lees ook

‘Harige hondenzoon’ Rumi figureert regelmatig op het Instagramaccount van prinses Tatiana van Griekenland. Die leuk nieuws heeft: Rumi heeft een harig hondenzusje gekregen.  

Ook dit hondje is een in de steek gelaten zwerver. Ze werd gevonden door Tatiana’s man prins Nikolaos van Griekenland en zijn oudste broer kroonprins Pavlos. De twee lieten in de bossen Rumi, het zwervertje dat Tatiana al samen met Nikolaos heeft, uit. “Na zes dagen op bezoek gaan en de bangste, kleinste verlaten puppy ooit voeren kwam ze eindelijk uit de goot en hier ↓ is ze dan,” aldus Tatiana.  

Dit is de nieuwe aanwinst

© Prinses Tatiana / Instagram

Het hondje heeft nog geen naam, maar is wel gevonden op een zeer toepasselijke plek: Paleis Tatoi, op 27 kilometer van Athene. 

Paleis Tatoi

© Privébeeld

Tatoi was vroeger de zomerresidentie van de Griekse koninklijke familie. Koning Constantijn en koningin Anne-Marie waren de laatste Griekse royals die er woonden, tijdens hun korte koningschap. 

Vergane glorie

© Vasilofron / Wikimedia

Tatoi is niet meer bewoonbaar, maar het ligt in de bossen en de royals struinen er om sentimentele redenen nog wel eens rond. Het paleis stamt uit 1870, op het bijbehorende privékerkhof liggen twintig Griekse royals, waaronder vijf koningen. Maar er gebeuren dus ook nog mooie dingen, want het lijkt er op puppy een gouden mandje in Athene heeft gevonden. Love a happy end!  

Openingsbeeld © Ian Gavan / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook