‘William en Kate willen snel een baby’

Dat de geruchtenmolen overuren draait was al bekend. Onlangs schreven we nog hoe de Britse media overtuigd waren dat her...

Lees ook

Dat de geruchtenmolen overuren draait was al bekend. Onlangs schreven we nog hoe de Britse media overtuigd waren dat hertogin Kate zwanger zou zijn van een derde kind. We spotten destijds geen babybump – en inmiddels nog steeds niet – maar ingewijden weten het zeker: Kate is tijdens de feestdagen waarschijnlijk zwanger.

Het helpt niet echt dat William en Kate hun kinderwens hebben uitgesproken. Sindsdien lijkt elke vorm van afwezigheid aanleiding te zijn om te schrijven dat Kate nu écht zwanger is. Voor zover we weten is er nog niks aan het handje, maar een ding dat ‘zeker’ is, is dat de twee graag snel nog een baby willen. Een family friend laat de hint vallen dat het geen verrassing is als Kate tijdens de feestdagen al zwanger is.

Sterker nog, de royals zijn al op de mogelijke zwangerschap voorbereid. De kalenders worden leger en werkbezoeken korter om rekening te houden met Kate. Per slot van rekening had ze tijdens de zwangerschap van zowel George als Charlotte last van ochtendmisselijkheid én houdt het koppel rekening met mogelijke virussen zoals Zika. Het houdt hen echter niet tegen om hun droom (een grote familie) werkelijkheid te laten worden. 

Tot kerst, dan maar?

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook