Goed nieuws over de zieke vriendin van André Hazes jr.

Het zit de zwangere Monique Westenberg niet mee. Wat een weekje rust en ontspanning moest worden in Bangkok leidde tot d...

Lees ook

Het zit de zwangere Monique Westenberg niet mee. Wat een weekje rust en ontspanning moest worden in Bangkok leidde tot dagen ziek in bed liggen. En dat terwijl ze inmiddels acht maanden zwanger is. De zorgen om de vriendin van André Hazes jr. waren daarom groot en de vraag was of ze überhaupt op tijd naar huis zou kunnen voor de bevalling. Goed nieuws, ze is inderdaad weer thuis!

Samen met andere bekende mensen togen André en zijn Monique naar Bangkok voor een weekje rust in luxe. Wat begon als de ideale vakantie – en de laatste vakantie met z’n tweetjes! – mondde uit in een vakantie van hel. Monique lag dagenlang ziek op bed met de griep. Ze had totaal geen behoefte om te eten, maar omdat ze hoogzwanger is moést ze wel. De tijd begon inmiddels te dringen, want zou ze genoeg aangesterkt zijn voordat ze weer in het vliegtuig naar huis moeten? Aan de recente foto op het Instagram account van Dre te zien wel, gelukkig. De zorgen waren groot (zie video hieronder), maar de twee zijn weer terug in Nederland. 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook