Waarom september een drukke maand is voor de royal baby’s

September is een drukke maand voor alle royals! De vakantieperiode zit er écht op - tenzij je Beatrice heet en er...

September is een drukke maand voor alle royals! De vakantieperiode zit er écht op – tenzij je Beatrice heet en er even tussenuit moet voordat je überhaupt aan het werk gaat – dus dat betekent dat iedereen weer vroeg uit de veren moet om te werken en naar school te gaan. Zo zijn de Belgische kinderen afgelopen week weer begonnen, maar hebben ook de baby’s het deze maand erg druk. Hierbij een overzicht.

Prins George en prinses Charlotte

Het is hét moment waar iedere royaltywatcher naar uitkijkt: de Canada Tour met prins William en hertogin Kate. We kijken alleen al uit naar de outfits van Kate (zou ze met iets verrassends komen…?!) en we weten dat het leuke kiekjes oplevert. Helemaal als prins George en zus Charlotte meegaan. Als we de geruchten mogen geloven maken zij deze maand hun debuut in het buitenland en volgen ze hun ouders naar Canada.

Prins Alexander

© Facebook/Princess Sofia of Sweden

De doop van prins Alexander staat hoog op de sociale agenda van de Zweedse royals. Sterker nog, het is al bijna zover! Vrijdag wordt de vier maanden oude baby gedoopt in het bijzijn van zijn familie. Uiteraard wordt hierbij vastgehouden aan eeuwenoude tradities. Alexander draagt dezelfde doopjurk als prins Gustaf Adolf in 1906 en het doopwater is bronwater van het Zweedse eiland Öland. Only the best.

Prins Oscar

© Facebook/Prince Oscar of Sweden

Ook prins Oscar maakt zich op voor zijn eerste trip naar het buitenland! 19 september vliegt hij samen met zijn moeder Victoria af naar New York. Een grote reis voor de baby die in maart geboren werd. Kroonprinses Victoria reist samen met hem af naar de Verenigde Staten om meetings en bijeenkomsten van de United Nations bij te wonen. The Big Apple kan Oscar dus alvast in zijn paspoort laten zetten en van zijn lijstje strepen.  

Bron: Hello!, Beeld: HRH Duchess of Cambridge

Laatste nieuws