Stapelverliefde Sylvie Meis ein-de-lijk met haar nieuwe vriend gespot

Sylvie Meis weet precies hoe ze dingen geheim moeten houden. Schreven we onlangs dat ze een nieuwe man aan de haak heeft...

Lees ook

Sylvie Meis weet precies hoe ze dingen geheim moeten houden. Schreven we onlangs dat ze een nieuwe man aan de haak heeft geslagen, blijkt dat ze al een jaar samen zijn! Nu heeft het koppel besloten om in het openbaar te treden en zijn er eindelijk beelden van de twee gemaakt.

Al dan niet in scène gezet – laten we dat maar even in het midden laten… – zijn er na een jaar bewegende beelden van Sylvie en haar ‘nieuwe’ liefde. Mogen we al een ‘eindelijk’ zeggen? Hoewel het stel schijnbaar dus al een tijdje samen is zijn ze eindelijk samen op de gevoelige plaat vastgelegd. En eerlijk is eerlijk: Sylvie ziet er hartstikke verliefd uit. Immer goed gekleed en altijd hand in hand worden Syl en Charbel nu continu op de straten van Hamburg gespot en spenderen ze veel tijd in restaurants en bij Sylvie thuis. Een leuk koppel is het zeker!

We hopen dat Sylvie nu voorbereid is op een stoet paparazzi bij haar voordeur, want die kunnen ongetwijfeld niet wachten om het paar vast te leggen… Bekijk hier de beelden:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook