Yolanthe onthult: zou zij een slippertje van Wesley vergeven?

Wesley en Yolanthe hebben er al zes gelukkige huwelijksjaren op zitten. Zou een slippertje dat kunnen verpesten? Als het...

Wesley en Yolanthe hebben er al zes gelukkige huwelijksjaren op zitten. Zou een slippertje dat kunnen verpesten? Als het aan Yolanthe ligt niet. Zij zou Wesley wel kunnen vergeven als hij een keertje vreemdgaat. 

Als jouw partner vreemdgaat, zou dat het einde van jouw huwelijk betekenen of zou je het kunnen vergeven? Deze moeilijke vraag heeft Yolanthe beantwoord in The Story of My Life. In dit nieuwe tv-programma werd het stel getransformeerd tot 60- en 90-jarigen met behulp van schmink. Linda de Mol, die het programma presenteert, vroeg of een slippertje het einde van hun huwelijk zou betekenen. 

“Als ik er zo uitzie en hij zou een jong ding tegenkomen dan zou ik daar niet van opkijken”, antwoordt Yolanthe. De presentatrice noemt het ‘menselijk’. Sterker nog, ze zou er niet van opkijken en denkt dat het tegen die tijd al weleens is gebeurd. “Ik denk wel dat Wesley dan een paar slippertjes heeft gemaakt”. 

Wesley staat er iets anders in dan Yolanthe. De voetballer geeft toe dat hij erg jaloers is aangelegd en een slippertje hem ‘zeker kapot zou maken’. Toch gelooft hij er niet in dat zijn vrouw vreemd zou gaan. “Ik vertrouw Yolanthe blindelings”, aldus Wesley. 

Lees ook:

Beeld: Instagram, bron: show.nl

Laatste nieuws