Koning Willem-Alexander bouwt feestje met Jostiband

De Jostiband heeft de Amsterdamse Ziggo Dome op zijn kop gezet. Het orkest voor verstandelijk gehandicapten vierde giste...

Lees ook

De Jostiband heeft de Amsterdamse Ziggo Dome op zijn kop gezet. Het orkest voor verstandelijk gehandicapten vierde gisteravond het vijftigjarig bestaan met een optreden in de gigantische concerthal. En hoe! Het concert was helemaal uitverkocht en ze kregen bezoek van niemand minder dan koning Willem-Alexander. 

De koning had gisteren geen saaie avond, hij liet zich vermaken door de Jostiband. Tijdens het concert traden diverse gastartiesten op, onder wie Gerard Joling, Guus Meeuwis, René Froger, Ellen ten Damme, Maan en harpist Remy van Kesteren. Het werd een groot feest en het dak ging eraf! 

Willem-Alexander heeft enorm van het optreden genoten. Na afloop van de show vergezelde hij de leden van de Jostiband op het podium. De koning complimenteerde de Jostiband met hun muzikale optreden en deelde vervolgens bloemen uit aan de bandleden. “Ik vind het echt een eer dat koning Willem-Alexander er was. Zo dicht bij de koning maak je normaal niet mee”, zegt een bandlid over de komst van Willem-Alexander tegen de NOS. 

Heel laat kon Willem-Alexander het niet maken. Hij werd vanochtend alweer verwacht in Westzaan, waar hij het Justitieel Complex Zaanstad officieel opende. 

Lees ook: 

Beeld: ANP, bron: nos.nl

Laatste nieuws

Zie ook