Binnenkijken bij het New Yorkse appartement van prinses Madeleine

Prinses Madeleine van Zweden leerde haar man Christopher jaren geleden kennen in New York. Dat is ook de stad waarin ze...

Lees ook

Prinses Madeleine van Zweden leerde haar man Christopher jaren geleden kennen in New York. Dat is ook de stad waarin ze gelukkig hebben gewoond. Na de komst van hun eerste kind Leonore, heeft het stel besloten om de the city that never sleeps te verlaten voor Londen. Het New Yorkse appartement is te huur en dat geeft ons de kans om binnen te gluren!

Het appartement, gelegen in het chique Upper East Side, is van alle gemakken voorzien. Erg groot is het echter niet. Madeleine en Christopher hebben jarenlang in een stulpje van 70 m2 gewoon met slechts een slaapkamer en een badkamer. Inmiddels zijn ze het appartementje ontgroeid met twee kleine kinderen en daarom willen ze het verhuren. 

Het koninklijke paar vroeg in eerste instantie een huur van €8500 per maand, maar konden geen huurders vinden. Best begrijpelijk met zo’n torenhoge huurprijs voor een klein oppervlak. Daarom hebben ze besloten om de prijs te verlagen en nu hopen ze zo snel mogelijk een bewoner te vinden. 

Het stulpje is misschien klein, maar allesbehalve armoedig. Dat zie je in de video hieronder: 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook