Xander de Buisonjé en zijn Sophie verwachten een tweede kindje!

Babynieuws! Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten hun tweede kindje. De kleine wordt begin volg...

Babynieuws! Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie verwachten hun tweede kindje. De kleine wordt begin volgend jaar verwacht. Het stel kan hun geluk niet op met dit blijde nieuws!

Fijn nieuws op de dinsdag. Xander en Sophie krijgen hun tweede kindje, bevestigt het management van de zanger. Ze krijgen de tweede met behulp van een draagmoeder. “Ik ben ongelooflijk dankbaar dat wij op deze manier toch nog een kindje kunnen krijgen”, vertelt Sophie tegen Lindanieuws. “We zijn nu zeventien weken in verwachting, we kunnen het kindje als het goed is in februari ophalen.”

Xander en Sophie wilden graag nog een kindje naast hun zoontje Dex van zes. In 2013 werd er echter een semi-goedaardige tumor uit de buikholte van Sophie verwijderd en werd haar afgeraden om zwanger te worden. Een zwangerschap zou de kans dat de tumor terugkomt vergroten. De twee hebben daarom een draagmoeder gezocht en vonden die in Amerika. Ze hebben via Skype contact met haar. De baby is 100% Xander en Sophie.

Sophie zal de komende weken blogs schrijven voor Lindanieuws om het taboe op het draagmoederschap uit de wereld te helpen. “Op iedere hoek van de straat kun je joints kopen en abortus laten plegen, maar toch plaatsen veel mensen vraagtekens bij deze manier van zwanger worden.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws