Dit is de nieuwe liefde van Eva Jinek

Vorige maand werd bekend dat Eva Jinek niet langer vrijgezel is. De gelukkige man bleef echter nog even op de achtergron...

Lees ook

Vorige maand werd bekend dat Eva Jinek niet langer vrijgezel is. De gelukkige man bleef echter nog even op de achtergrond, maar nu schreeuwt de presentatrice het van de daken. Eva is smoorverliefd op producer Dexter van der Voorn (31).

Eva is weer verliefd! De beeldschone blondine is als een blok gevallen voor Dexter. De vonk sloeg over tijdens de opnames van het reisprogramma De Verenigde Staten van Eva, waar hij werkte als haar producer. De presentatrice bevestigt de relatie tegenover RTL Boulevard, maar wil verder niks kwijt over haar kersverse romance. 

De BN’er heeft eerder aangegeven niet te willen daten met een man die bekend is. Daar zit ze niet meer op te wachten na haar relaties met Freek Vonk en Bram Moszkowicz. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze haar lippen stijf op elkaar houdt over haar nieuwe liefde. 

Toch hebben we weten te achterhalen wie de mysterieuze Dexter is. Je ziet hem in onderstaande video. En ja, hij is knáp!  

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook