Verrassend huwelijksnieuws voor hertogin Kate!

Dit hadden we niet zien aankomen: Natasha Archer (29), de persoonlijk assistent van de hertogin van Cambridge, heeft zic...

Lees ook

Dit hadden we niet zien aankomen: Natasha Archer (29), de persoonlijk assistent van de hertogin van Cambridge, heeft zich verloofd met een van ‘onze’ hoffotografen, Chris Jackson (37)!  

Natasha is als PA en stylist van hertogin Kate verantwoordelijk voor haar kleding en begeleidt haar tijdens reizen en werkbezoeken. Chris werkt als fotograaf, met royals als zijn specialiteit en levert aan Getty Images. Je ziet zijn naam hier vrijwel dagelijks in de credits verschijnen als het om de Windsors gaan. En aan selfies doet hij ook al: dit kiekje ↓ van Natasha en hem schoot hij een paar dagen geleden in Cornwall, waar prins William en Kate op werkbezoek waren.

Met dank aan de Windsors!

© Chris Jackson / Instagram

Chris en Natasha hebben elkaar leren kennen door hun werk rond de royals. Natasha dook in april 2015 voor het eerst op zijn Instagram op en hij verklaarde in juni dat ze zijn vriendin was. William en Kate zagen de romance voor hun ogen opbloeien en zijn naar verluidt ‘heel blij’ voor het stel. Het is niet de eerste keer dat er in hun entourage iets opbloeit. “Dit zat er al een tijdje in,” meldt Chris bij de verlovingskiek. “En ik trouw beslist boven mijn stand.”  We wensen Chris en Natasha heel veel geluk en hopen op nóg mooiere plaatjes van de Windsors. Hieronder zie je Natasha eerder dit jaar in actie én in functie in India, waar ook Chris met het gezelschap meereisde. Geen wonder dat ze zo vrolijk kijkt! 

© Dominic Lipinski / Instagram

Openingsbeeld © Chris Jackson / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook