Zo ziet prins George eruit op 20-jarige leeftijd

Kleine jongens worden groot. Zover is het nog niet met prins George, maar over een paar jaar kunnen we er niet meer omhe...

Lees ook

Kleine jongens worden groot. Zover is het nog niet met prins George, maar over een paar jaar kunnen we er niet meer omheen. Op een gegeven moment verandert zijn schattige snoetje in het gezicht van een volwassen man. Dankzij een app kunnen we alvast zien hoe prins George eruitziet als 20-jarige. 

Als moeder vraag je je weleens af hoe jouw kind eruit zal zien als hij of zij ouder is. Dat geldt ongetwijfeld ook voor hertogin Kate. Haar zoon is nu nog heel klein, maar er komt een tijd dat hij volwassen is. Dankzij een app hoeven we het ons niet meer af te vragen, maar kunnen we al zien hoe George eruitziet als volwassen man.

De app is ontwikkeld door Hassan Ugail van Bradford University’s Center for Visual Computing. De software was bedoeld om terroristen te kunnen opsporen in grote groepen, maar inmiddels kan de app voorspellen hoe kinderen eruitzien als ze later groot zijn. Prins George is al onder handen genomen door de app.

Zo ziet het prinsje eruit als hij 20 jaar oud is. Nog steeds heel knap!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook