Groot nieuws: prins Harry gaat op werkbezoek

Queen Elizabeth had waarschijnlijk geen zin in een lange vlucht en een volgestampt programma in de tropische hitte....

Lees ook

Queen Elizabeth had waarschijnlijk geen zin in een lange vlucht en een volgestampt programma in de tropische hitte. Daarom heeft ze voor een geschikte vervanger gezorgd: prins Harry. Haar kleinzoon heeft zich ‘opgeofferd’ voor een werkbezoek naar de Caraïben.

Met haar negentigjarige leeftijd heeft Queen Elizabeth de zware werkbezoeken allang uitbesteed. Prins William en hertogin Kate doen een rondje Canada, prins Harry pakt deze herfst de Caraïben mee. Dat maakte het Britse koningshuis gisteren bekend via social media. Met Antigua en Barbuda, Barbados, Grenada, Guyana, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia en Saint Vincent en de Grenadines op het programma wordt het ongetwijfeld een druk, maar onvergetelijk tripje voor de prins. 

Prins Harry maakt een uitstapje naar de Caraïben om te vieren dat Barbados en Guyana 50 jaar onafhankelijk zijn, en Antigua en Barbuda viert 35 jaar onafhankelijkheid. Prins Harry heeft een enorm vol programma, maar er is ook genoeg tijd om van het tropische weer te genieten. En in het geval van Harry: óók genieten van al het Caribische schoon dat er rondloopt ;-).  

Eerder daagde de prins de Jamaicaanse sprinter Usain Bolt uit voor een wedstrijdje hardlopen. Misschien was dat al een voorproefje van zijn bezoek van deze herfst?

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook