Emotionele ervaring voor Yolanthe in Haïti

Het moederhart van Yolanthe Sneijder-Cabau is vandaag sneller gaan kloppen. De presentatrice heeft een weeshuis in Ha&iu...

Lees ook

Het moederhart van Yolanthe Sneijder-Cabau is vandaag sneller gaan kloppen. De presentatrice heeft een weeshuis in Haïti bezocht. Een ervaring die ze nooit meer zal vergeten. 

Yolanthe is druk bezig met de opnames voor haar nieuwe tv-programma Reunited dat zal worden uitgezonden op RTL 4. Hiervoor vliegt ze de hele wereld over. In het programma worden mensen herenigd met bijvoorbeeld een geliefde in de gevangenis, een verloren zoon, een biologische ouder, een zoekgeraakte zus of broer.

Op dit moment is ze aan het filmen in Haïti. Het is niet alleen een bijzondere werkervaring, maar ook een trip die haar op persoonlijk vlak raakt. Yolanthe bezocht een weeshuis en genoot zichtbaar van de lieve kinderen die daar wonen. “Kijk naar dit lieve jongetje”, schrijft de presentatrice bij een foto. “Hoe kan ik niet van hem houden?”

Wes en Yo hebben vorige week bekend gemaakt dat ze een kind willen adopteren. “Dat is wel iets waar we het over hebben”, zei Yolanthe donderdagavond in RTL Late Night. Het bezoek aan het weeshuis raakt de presentatrice ongetwijfeld in het hart. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook