Nicolette Kluijver heeft nog steeds een sixpack na drie kinderen

Wie heeft er een sportschool nodig als je kleine kinderen hebt? Met drie kids is het een drukte van jewelste in het huis...

Wie heeft er een sportschool nodig als je kleine kinderen hebt? Met drie kids is het een drukte van jewelste in het huis van Nicolette Kluijver. Het drukke gezinsleven houdt de presentatrice fit. Ze pronkt met haar spijkerharde buikspieren op Instagram.

Het is nog maar twee jaar geleden dat Nicolette beviel van een tweeling. De zwangerschapskilo’s zijn er allang af gevlogen. Sterker nog, Nicolette is in topvorm! De blondine showt haar sixpack, waar ze naar eigen zeggen niet voor naar de sportschool is geweest. Het zijn de kids door wie ze in shape blijft.  

Op Instagram deelt ze regelmatig herkenbare dingen over het moederschap. Zo schrijft ze dat ze niet meer normaal kan stofzuigen doordat de tweeling de stofzuiger heeft ontdekt als speelgoed, en ze ’s nachts wakker wordt gehouden door haar kroost. Nicolette is het levende bewijs: kleine kinderen zijn ook gewoon een sport ;-). 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws