Get in my closet: deze Lauren Verster x Floris van Bommel collectie wil je hebben!

Floris van Bommel presenteert zijn najaarscollectie op geheel eigen wijze. En dat betekent pittig, stoer en origineel. E...

Lees ook

Floris van Bommel presenteert zijn najaarscollectie op geheel eigen wijze. En dat betekent pittig, stoer en origineel. En dit keer doet hij dat samen met Lauren Verster. Die voor de campagne maar meteen haar favoriete Van Bommel laarzen claimde en ze vervolgens niet meer uitdeed. En dat zouden wij ook niet doen. Kortom, een hoog ‘get in my closet’-gehalte, kijk maar.

lauren verster x floris van bommel
Lauren Verster x Floris van Bommel Jacquard bloemenprint, €279,90
Lauren Verster x Floris van Bommel
Lauren Verster x Floris van Bommel suède enkellaars, €239,90

Drie keer raden welke laarsjes Lauren niet meer uitdeed… 

Laurens favorites

Lauren Verster x Floris van Bommel
Laurens favorites

En die zijn er in verschillende soorten, modellen en maten, yay!

Lauren Verster x Floris van Bommel

Retro vibe

En we snappen Lauren! De suède patchwork enkellaarsjes met hippe jaren ’70 feel en hoge laarzen met vintage-ogend bloemen-borduurwerk staan ook hoog op onze wishlist. De prachtige herfstkleuren en dito campagnefoto’s zorgen ervoor dat je zin krijgt in het najaar. Want zeg nu zelf, met deze stappers wordt het afscheid nemen van onze sandaaltjes een stuk minder lastig.

Bekijk de complete collectie op nl.florisvanbommel.com >>

Retro vibe bij FVB

Wist je dat Floris van Bommel een van Nederlands beste ondernemers is? De enige BN’ers die hij voor zich moet laten zijn mediamagnaten John de Mol en Reinout Oerlemans. Not bad! En zo zijn er vast nog meer dingen die je nog niet wist over deze ‘schoenenreus’ (pun intended). Daarom 4 dingen die je altijd al hebt willen weten over Floris van Bommel:

1. Van Bommel bestaat inmiddels al 282 jaar

In 2014 vierde het merk haar 280 jarig bestaan. En dat deed het geheel in stijl met een remake van de allereerste iconische Van Bommel uit 1934. Fun fact: van deze iconische limited edition zijn er toen ook maar 280 gemaakt.

2. Woordgrappen

Floris vindt het leuk om woordspelingen en -grappen te bedenken. Daar is zijn vader het niet altijd over eens, getuige bovenstaande video 馃槈

3. FVB everywhere: last of zege?

Je naam op elk product, is dat nu een last of een zege? Floris vindt het zelf ‘geen probleem!’: “Hoe vaker je genoemd wordt, hoe leuker ik het vindt om aan projecten te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en de wereld rond te reizen.”

4. Chillen op z’n ‘Van Bommels’?

Als er iets is wat Floris standaard in huis en op kantoor heeft staan, dan is het wel een grote sofa. Perfect om even op bij te komen.

5. Nu verkrijgbaar

Oh ja, en de geweldige Lauren Verster x Floris van Bommel collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop, bij de Floris van Bommel dealers en in de Floris van Bommel brandstores. Shopse!

Lees ook:

 

Laatste nieuws

Zie ook