Shocking: ‘Michelle Obama is 43 kilo aangekomen’

“Michelle 43 kilo aangekomen!”, staat er op de voorkant van het Amerikaanse blad National Enquirer. We...

Lees ook

“Michelle 43 kilo aangekomen!”, staat er op de voorkant van het Amerikaanse blad National Enquirer. We kennen Michelle Obama als een slanke vrouw, maar volgens de Amerikaanse media heeft de presidentsvrouw de laatste tijd niet meer zo op de lijn gelet. 

Michelle verlaat het Witte Huis met een maatje meer. De presidentsvrouw staat met haar zwaardere figuur op de voorkant van National Enquirer. Amerikaanse media schrijven dat Michelle de stress van haar ‘rebelse’ dochter Malia niet meer aan kan en de ellende aan het weg eten is. Ze zou in de afgelopen maanden maar liefst 43 kilo zijn aangekomen. Je herkent haar bijna niet meer op de coverfoto!

Michelle’s gewichtstoename zou ook voor problemen in haar huwelijk zorgen. “Barack is woest! Hij heeft Michelle een ultimatum gesteld. Ze gaat naar de sportschool van het Witte Huis, of ze kan de scheidingspapieren tekenen”, meldt een bron aan National Enquirer. “Barack kijkt naar iedereen, behalve naar zijn vrouw. Ze hebben al maanden geen seks meer gehad”. 

Het is niet bekend wat er waar is van Michelle’s enorme gewichtstoename. Veel mensen geloven het niet en denken zelfs dat de coverfoto is bewerkt om de verkoopcijfers omhoog te krikken. 

 Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook