Koning Willem-Alexander laat een héél grote droom uitkomen

Maandagavond wordt een bijzondere avond voor de Jostiband. Niet alleen mogen ze optreden in een uitverkocht Ziggo Dome,...

Maandagavond wordt een bijzondere avond voor de Jostiband. Niet alleen mogen ze optreden in een uitverkocht Ziggo Dome, ook hun grote droom komt uit: koning Willem-Alexander is van de partij om het optreden te bekijken!

Het was al één ding om dit evenement te organiseren in Ziggo Dome, maar dat de koning ook nog eens komt kijken is heel bijzonder voor de bandleden. Hun 50-jarige bestaan konden ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom wordt er maandag een enorm spektakel neergezet. Denk naast de band aan grote artiesten als Rene Froger, Guus Meeuwis en Ellen ten Damme die kosteloos er alles aan doen om het een geslaagde avond te maken. Met Art Rooijakkers als presentator van de avond en onze koning als RSVP belooft het een flink evenement te worden.

Het is overigens niet de eerste keer dat de Jostiband voor een Nederlandse royal optreden, aangezien ze eerder al de eer hadden om de toen nog koningin Beatrix in hun publiek te hebben. We zijn benieuwd of huidige koning Máxima deze keer van de partij is (en wat ze draagt)!

Lees ook:

Bron: Show
Beeld: ANP

Laatste nieuws