Yolanthe doet emotionele uitspraak over haar liefde Wesley

Voor het RTL programma Story Of My Life doen Yolanthe en Wesley iets heel bijzonders: ze ondergaan een make-over om te z...

Voor het RTL programma Story Of My Life doen Yolanthe en Wesley iets heel bijzonders: ze ondergaan een make-over om te zien hoe ze eruitzien als ze 60 en 90 jaar oud zijn. Een emotioneel moment voor Yolanthe, die beseft dat Wesley de persoon is waarmee ze oud wil worden.

Linda de Mol weet een gevoelige snaar te raken tijdens het interview wat een interessant gesprek oplevert. Yolanthe vertelt over ouder worden en hoe ze haar toekomst met Wes voor zich ziet. “Bij de 60 (jaar, red.) had ik zoiets van: dit is niet leuk. Bij de 90 werd ik emotioneel”, vertelt Yolanthe bij RTL Late Night. “Toen we in bed lagen hebben we het er nog over gehad en nu zegt Wes vaak tegen mij: ik wil graag met dat vrouwtje van 90 in bed liggen.” Deelname aan het programma heeft dus een diepe indruk op de twee gemaakt!

Niet alleen voor Yolanthe was het emotioneel, ook Wesley had het even zwaar. Opeens besefte hij dat hij zijn vrouw misschien nooit zal zien als 90-jarige. Yolanthe zelf leerde van dit programma dat haar man haar niet koestert om enkel haar looks, maar juist geeft om haar als persoon. “Ik wil er graag top uitzien voor mijn man, maar als je hem zo hoort praten is hij daar juist niet mee bezig. Hij houdt dus echt van mij om hoe ik ben en dat is best wel bijzonder.”

Het programma is vanaf maandag om 21:30 uur te zien. 

Lees ook:

Beeld: Instagram
Bron: AD

Laatste nieuws