Wordt Kate Moss een gravin?

Het is een kwestie van wachten tot haar scheiding van Jamie Hince rond is. Maar dan gaan ook meteen de uitnodigingen voo...

Lees ook

Het is een kwestie van wachten tot haar scheiding van Jamie Hince rond is. Maar dan gaan ook meteen de uitnodigingen voor het huwelijk van Kate Moss (42) met de tikje controversiële graaf Nikolai van Bismark (29) de deur uit. 

Volgens The Sun heeft Kate al een datum geprikt en gaan de festiviteiten nog voor de kerst plaats hebben op een Grieks eiland. Zon, zee, strand, boho-chic, helemaal Kate’s ding, qua styling. Haar huwelijksreis met ex Jamie bracht ze in 2011 ook al deels door op een jacht voor Kefalonia. Het stel zou al op locatiejacht zijn geweest tijdens een recente vakantie op Hydra, waar ze onder andere gezelschap kregen van Sarah Furguson, hertogin van York. 

Verloving in Venetië

© David M. Benett / Getty Images

Kate en Nikolai kennen elkaar al een paar jaar, maar zijn een setje sinds herfst 2015. Het aanzoek vond plaats in Venetië, waar restauranthouder Giovanni Fracassi getuige was van het moment dat de graaf op één knie zonk. “Hij schreeuwde ‘Ti amo’ en haalde een ring tevoorschijn, maar zei dat die voor na haar scheiding was. Het was heel romantisch,” aldus Fracassi in de Daily Mail. 

Huwelijk voor kerst?

Het huwelijk zou, afhankelijk van Jamie’s welwillendheid, nog voor de kerst plaats hebben. Dat de romantici het voor hun doen nog rustig aanpakken, heeft alles te maken met Nikolai’s al te recreatieve drugsgebruik, wat Kate onder controle wilde krijgen. Mede in verband met zijn invloed op haar dochter Lila (13) met Jefferson Hack. Wat op een of andere manier zalig verstandig klinkt tussen alle bruidsgekte. Wordt vervolgd! 

Openingsbeeld © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook