Sonja Silva over haar overgewicht: ‘Ik had ontzettend veel tegenslagen’

Voor de nieuwste editie van Beau Monde hadden we de eer om niemand minder dan Sonja Silva om te toveren tot Diana Ross....

Lees ook

Voor de nieuwste editie van Beau Monde hadden we de eer om niemand minder dan Sonja Silva om te toveren tot Diana Ross. En met succes! Ze ziet er slank en stralend uit, maar blikt nog wel even terug op haar afvalrace.

Dat Sonja ontzettend op Diana Ross lijkt is een understatement, dus het was niet meer dan logisch dat zij degene moest worden die deze make-over ging doen. Eenmaal in de studio is Sonja slanker dan ooit en we kunnen het niet laten om haar de nodige vragen te stellen. Ze vertelt over haar respect voor Diana – ‘Ze is een van de eerste donkere vrouwen die zo groot is geworden in de muziek’ -, hoe haar broers haar altijd verwenden en over haar strijd tegen de kilo’s en haar strijdlustigheid. “Ik had ontzettend veel tegenslagen, ik deed alles wat ik kon, maar mijn lichaam begon te steigeren.”

Na de maagverkleining ben ik tientallen kilo’s afgevallen. Ik heb veel mazzel gehad, ik heb bijvoorbeeld geen hangend vel overgehouden. Voor het eerst in tien jaar heb ik weer een bikini gekocht om mee te nemen op vakantie.

Lees het complete interview met Sonja Silva in editie 11 van Beau Monde. Bestel ‘m hier.

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook