Guus Meeuwis is niet langer vrijgezel en dit is zijn nieuwe liefde

Guus Meeuwis mag dan wel begin dit jaar bekend hebben gemaakt dat zijn huwelijk na 14 jaar is gestrand, het betekent in...

Lees ook

Guus Meeuwis mag dan wel begin dit jaar bekend hebben gemaakt dat zijn huwelijk na 14 jaar is gestrand, het betekent in ieder geval niet dat hij heel lang alleen hoeft te blijven. De geruchtenmachine draaide overuren toen hij met styliste Manon Meijers gespot werd en ja hoor: waar rook is, is vuur. Manon zelf kon er niet meer omheen en klapte bij RTL Boulevard aan de desk uit de school.

Guus houdt zijn kaken nog even stijf op elkaar, maar Manon daarentegen is de beroerdste niet om te bevestigen dat er inderdaad iets speelt tussen de twee. Party spotte de tortelduifjes samen op het vliegveld onderweg naar een zonvakantie en ietwat terughoudend geeft Manon toe dat zij dat inderdaad waren. Maar hoe zit het nou precies tussen hen? Daar wilde de styliste niet héél veel over zeggen, maar ze heeft wel de volgende boodschap. “Wat ik erover kan en wil zeggen is dat we elkaar leuk vinden en geef ons de tijd en ruimte om uit te zoeken hoe leuk (we elkaar vinden, red.).” Beau van Erven Dorens is in ieder geval hartstikke blij voor het nieuwe setje en feliciteerde Manon tijdens de uitzending.

De liefde komt misschien niet helemaal uit de lucht vallen aangezien Guus en Manon elkaar al een tijdje kennen (zie hierboven). Niet alleen doet Manon de styling van onder andere Wendy van Dijk, Katja Schuurman en Jan Kooijman, maar behoort ook Guus tot haar clientèle. Wij zijn vooral benieuwd wanneer de vonk is overgesprongen! Wie weet to be continued?

Lees ook:

Bron: RTL Nieuws
Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook