Doutzen Kroes: “Dit is een geweldige nieuwe kans”

Het was een vraag waar veel mensen zich mee bezig hielden toen Doutzen Kroes besloot om te stoppen met haar werk voor Vi...

Lees ook

Het was een vraag waar veel mensen zich mee bezig hielden toen Doutzen Kroes besloot om te stoppen met haar werk voor Victoria’s Secret. What’s next?! Ze liet via social media weten dat ze gewoon aan het werk was, maar we hoorden niet waarvoor. Tot nu, want ons topmodel heeft absoluut niet stilgezeten! Als nieuw gezicht van het lingeriemerk Hunkemöller heeft Doutzen er namelijk weer een topklus bij.

Eerlijk is eerlijk: Hunkemöller heeft met Doutzen als ambassadrice een goede keuze gemaakt, of niet? Ze is mooi, sexy en met haar prachtfiguur kunnen de foto’s voor de campagne alleen maar superbe worden. Anyway, ook voor Doutzen is het een mooie stap, want de komende twee jaar is ze verzekerd van haar eigen lingeriecollectie. Ze mag niet alleen haar naam binden aan haar eigen lingeriecollectie, maar ze ontwerpt ook nog eens een swimwear- en sportlijn. “Ik zit al een tijdje in de modebusiness, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij!” 

Voor nu zijn er alleen beelden van Doutzens lingeriecollectie “Doutzen’s Stories” naar buiten gebracht en die foto’s willen we je natuurlijk niet onthouden. 

Bekijk hier de foto’s:

 © Hunkemöller
 © Hunkemöller
 © Hunkemöller
 © Hunkemöller

Lees ook:

Openingsbeeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook