Peter Jan Rens eert zijn ex Virginia en je moet het even lezen

Waar sommige BN'er koppels met veel herrie uit elkaar gaan laat Peter Jan Rens zien dat hij nog steeds om zijn ex Virgin...

Lees ook

Waar sommige BN’er koppels met veel herrie uit elkaar gaan laat Peter Jan Rens zien dat hij nog steeds om zijn ex Virginia geeft. Hij wil haar dolgraag terug in zijn leven en hoewel ze binnenkort samen op vakantie gaan ziet het er voorlopig nog niet naar uit dat ze zich weer aan hem gaat geven. Toch moeten we toegeven dat zijn recente ode aan haar erg lief is.

Onlangs werkten de twee wel aan gezinsuitbreiding – middels een hond, niet een zwangerschap – voor hun dochter Djelisa en Peter Jan Rens weet van geen ophouden. Hij weigert om de hoop op te geven en lijkt er alles aan te doen om Virginia voor zich te winnen. Inmiddels heeft hij een lief bericht voor haar geschreven en dit met zijn Facebook volgers gedeeld.

Lees het bericht hier:

Peter schrijft: “Nooit kan ik je vergeten, nooit kan ik je loslaten. (…) Ons kind is hetgeen dat ons bij elkaar brengt. In voor- en tegenspoed zal ik jullie nooit laten vallen.” Ook voor Djelisa heeft hij nog een bijzondere boodschap. “Papa is oud, maar vergeet nooit dat als ik er niet meer ben dat hij van je houdt.”

Wat Virginia van deze ode vindt is niet bekend. Niet lang geleden liet ze nog weten dat ze enorm aangeslagen was toen ze uit elkaar gingen, dus het is nog maar de vraag of ze hier warm van wordt.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook