André Hazes jr. pronkt met luxe leven op Instagram

André Hazes jr. heeft de afgelopen tijd enorm veel gewerkt en de planning voor de komende maanden is drukker dan...

Lees ook

André Hazes jr. heeft de afgelopen tijd enorm veel gewerkt en de planning voor de komende maanden is drukker dan ooit, maar dat betekent niet dat hij niet de tijd neemt om te genieten. Samen met vriendin Monique – inmiddels hoogzwanger – geniet hij van een over the top vakantie in Bangkok en dat luxe leventje deelt hij maar al te graag met zijn Instagram volgers.

Dre werkt hard voor zijn centen en het loont, want hij heeft inmiddels de middelen om even op en neer te vliegen naar Thailand om te ontspannen. As you do. Hij geniet met Monique van een weekje rust in de zon en daar hoort de nodige luxe erbij. Denk aan champagne tijdens de vlucht en aan een super chique suite waar je het wel een jaar zou kunnen uithouden. Niet verkeerd!

Bekijk hier de eerste kiekjes van hun chique vakantie:

Dit wordt waarschijnlijk het laatste moment voor Monique en Dre om samen te zijn en te ontspannen. Ze is in oktober uitgerekend van hun eerste kind en Dre heeft al gezegd dat hij te veel hooi op zijn vork heeft genomen. Daardoor mist hij de eerste maanden van hun baby, omdat hij zoveel werk heeft. Dat wordt dus optimaal genieten in Thailand nu het nog kan!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook