Zus van José Hoebee vertelt de reden achter de grote familieruzie

Dat José Hoebee en haar zus Marijke al tijden met elkaar in de clinch liggen is een understatement. Sterker nog,...

Lees ook

Dat José Hoebee en haar zus Marijke al tijden met elkaar in de clinch liggen is een understatement. Sterker nog, de ruzie is zo hoog opgelopen dat de Luv’-zangeres het niet kon opbrengen om de laatste wens van haar inmiddels overleden moeder uit te laten komen. Marijke doet nu een boekje open over de situatie in het gezin en haar zus.

Gisteren was een beladen dag voor José en haar familie. Haar moeder werd begraven en alsof dat niet moeilijk genoeg is stond ze óók nog eens oog in oog met zus Marijke. Detail: de twee hebben al een hele tijd geen contact meer. Dat zorgde voor een heftige confrontatie en we kunnen wel stellen dat Marijke giftig is om de huidige situatie. Nu klapt ze uit de school over de familieruzie…

Over José vertelt ze: “Ik snap niet dat ze het lef heeft om er te komen (op de begrafenis, red.).” Maar wat is nu de reden van hun grote ruzie? Geld. “Ze heeft toen een hele hoop geld van m’n vader geleend. Meer dan haar erfdeel. Op een gegeven moment begon ze iedereen, haar man ook, uit te schelden. ‘Dit zijn de profiteurs en bla bla bla.'” Dat was volgens Marijke het moment waarop alle ellende is begonnen en dat leidde ertoe dat de twee nu geen contact meer hebben.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook