Wéér naar nieuws voor Roy Donders

Roy Donders is er helemaal klaar mee. Hij mag dan misschien wel bekend zijn geworden door zijn televisieprogramma en goe...

Lees ook

Roy Donders is er helemaal klaar mee. Hij mag dan misschien wel bekend zijn geworden door zijn televisieprogramma en goed zaken doen, het betekent niet dat de bekendheid altijd even leuk is. Zeker niet als je een eigen winkel hebt… Zo laat hij op Facebook weten dat hij écht niet langer zijn mond kan houden. “Nu is de maat vol. Er is vannacht voor de derde keer in twee maanden ingebroken.”

Het zit de Stylist Van Het Zuiden dus helemaal niet mee. Roy heeft het helemaal gehad dat het inmiddels de derde keer is in een paar weken tijd dat mensen zijn winkel betreden om vervolgens een flinke buit mee naar buiten te nemen. Zijn broeken zijn gestolen, evenals items van Love Moschino, Guess en Versace. Een dure grap, dus. De dieven kunnen maar niet van zijn spullen afblijven en daar kan Roy totaal niet tegen. Daarop besloot hij om beelden van de inbraak op Facebook te zetten. Of dat een slimme keuze was laten we in het midden, maar hopelijk worden de daders op die manier wél makkelijker opgespoord.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook