Hertogin Kate krijgt forse kritiek op opvoeding prins George

Hoe jij je kind opvoedt is aan jou. Maar als je zo bekend bent als hertogin kate, wordt jouw manier van opvoeding zwaar...

Lees ook

Hoe jij je kind opvoedt is aan jou. Maar als je zo bekend bent als hertogin kate, wordt jouw manier van opvoeding zwaar onder de loep genomen. Veel Britten zetten een vraagteken bij de opvoeding van prins George. Het pijnpunt: Kate zou haar zoontje te veel verwennen met dure cadeaus. 

Als moeder wil je dat jouw kind niks tekort komt. Af en toe mag je jouw kroost best eens verwennen! Maar volgens veel Britten neemt Kate dat iets té serieus. Volgens berekeningen heeft de hertogin de afgelopen maanden meer dan €15.000 uitgegeven aan haar oudste oogappeltje.

Begin deze zomer kreeg de prins een puppy van zo’n €2000 mét bijbehorende verzorgingsspullen met eveneens een waarde van €2000. Prins George is in het bezit van een bijzondere miniatuurtrein met een prijskaartje van €350. En als het kleine prinsje even geen zin meer heeft om te lopen, stapt hij gewoon in zijn kleine Aston Martin met een waarde van €9500. Daar houdt het niet op, hij heeft ook een eigen voetbalveld, professioneel minigolfsetje en kasten vol met designerkleding. 

Een aantal Britten weten het zeker: prins George is een verwend nest aan het worden. Dat is de schuld van zijn ouders, met name Kate houdt ervan om haar zoon flink in de watten te leggen. Maar hé, prins George wordt tenminste wél opgevoed met deze regels die hem in toom houden. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images, bron: nieuwsblad.be

Laatste nieuws

Zie ook