Nicolette van Dam over haar grote liefde Bas: ‘Sindsdien zijn we altijd samen geweest’

Nicolette van Dam is al jaren samen met haar grote liefde Bas. Het was liefde op het eerste gezicht, vertelt de presenta...

Lees ook

Nicolette van Dam is al jaren samen met haar grote liefde Bas. Het was liefde op het eerste gezicht, vertelt de presentatrice in een interview in de nieuwe Beau Monde. “Liefde op het eerste gezicht bestaat zeker. Bas en ik hadden direct chemie!” 

Nicolette presenteert samen met Tim Douwsma het nieuwe programma The Next Girl/Boy Band. Een mooie kans om het kersverse powerduo eens te spreken! De twee praten over het programma, maar zijn ook openhartig over hun privéleven. Vooral wat de liefde betreft. 

De presentatrice vertelt de tijd dat ze Bas ontmoette. “Ik leerde Bas kennen op een moment dat ik rust wilde. En toen kwam hij ineens voorbij!”, vertelt Nicolette. De beeldschone blondine was direct onder de indruk van Bas. Ook al kwam het niet uit, het gevoel bleek sterker. “Mijn gevoel voor hem overviel mij. Maar ik vond hem zo leuk en voelde vlinders, waar- door ik eigenlijk meteen al van slag was en aan mijn gevoelens toegaf, terwijl ik eerst had bedacht dat dát nog helemaal niet aan de orde was. Sindsdien zijn we altijd samen geweest!”

De rest van het openhartige interview, samen met Tim Douwsma, lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel! Bestel de editie hier.

Lees ook: 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook