Sandra Masmeijer over haar leven met Frank: “Ineens moest ik budget shoppen bij de Aldi”

Ooit leidde ze een glamourleven met snelle auto's, dure designerkleding en een luxe villa. Sandra Masmeijer had all...

Lees ook

Ooit leidde ze een glamourleven met snelle auto’s, dure designerkleding en een luxe villa. Sandra Masmeijer had alles wat haar hartje begeerde. Dat is nu wel anders na de arrestatie van haar man Frank Masmeijer. Ze doet exclusief haar verhaal aan Beau Monde. “Geld speelde geen rol en ineens moest ik budget shoppen bij de Aldi”. 

Sandra’s leven staat sinds 2014 volledig op zijn kop. Ze leidde een droomleven, totdat haar man Frank werd opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een grote drugssmokkel. “Twee jaar geleden werd Frank ’s ochtends van zijn bed gelicht. We lagen nog te slapen. Ik dacht eerst aan een gewapende overval: een van de mannen had lang haar, droeg een spijkerbroek en hield een geweer in zijn handen. Maar toen ik zijn vrouwelijke collega zag, voelde ik dat er iets anders aan de hand was. Politie!”, vertelt Sandra in een openhartig interview in Beau Monde. 

Sandra had nooit verwacht dat haar leven er zo uit zou zien. In het interview vertelt ze waarom ze áltijd achter haar man is blijven staan, hoe ze de tijd zonder Frank heeft ervaren en hoe ze de toekomst ziet. “Af en toe voel ik me een beetje down. Ik realiseer me dat ik jaren in een sprookjeswereld heb geleefd. En nu sta ik opeens in deze realiteit”, aldus Sandra. 

De rest van het interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels! Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: © Edwin Janssen | Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook