Prinses Beatrix is terug van vakantie en ziet er stralend uit

De zomervakantie is voorbij, dat geldt ook voor prinses Beatrix. Ze is heerlijk tot rust gekomen in haar vakantiehuis in...

Lees ook

De zomervakantie is voorbij, dat geldt ook voor prinses Beatrix. Ze is heerlijk tot rust gekomen in haar vakantiehuis in het Italiaanse Tavarnelle Val di Pesa. En dat is te zien, want de prinses ziet er stralend uit!

Prinses Beatrix heeft na terugkomst meteen een avondje uit op de planning, ze was gisteravond aanwezig bij een concert van het European Union Youth Orchestra in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Het was een optreden van het jeugdorkest van de Europese Unie. Het orkest is in 1976 opgericht ter bevordering van culturele samenwerking, eenheid en vriendschap onder Europese jongeren. Het biedt jonge getalenteerde musici de kans internationale ervaring op te doen in samenwerking met beroemde dirigenten.

Onze voormalige koningin werd met begeleiding van de politie afgezet bij het Concertgebouw. Beatrix zag er beeldig uit. Perfect gekapt zoals we van haar gewend zijn. De vakantie heeft Bea goed gedaan, ze maakte een ontspannen indruk. Na afloop van het concert ging de prinses op de foto met het European Union Youth Orchestra. 

Lees ook:

Beeld: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook