Zo gaat Sylvie Meis om met negatieve reacties

Of het nu gaat over haar liefdesleven, slanke figuur of carrière: Sylvie Meis krijgt regelmatig een lading met kr...

Lees ook

Of het nu gaat over haar liefdesleven, slanke figuur of carrière: Sylvie Meis krijgt regelmatig een lading met kritiek over zich heen. Ook na haar interview in Linda’s Zomerweek. De blonde schone kreeg veel negatieve reacties omdat ze ‘nep en ingestudeerd’ zou overkomen.

Sylvie heeft in de loop der jaren een dikke huid gekweekt. Dat moet ook wel, als bekend persoon heeft iedereen een mening over je. Na de uitzending van Linda’s Zomerweek, waar ze onder andere praatte over haar scheiding met Rafael van de Vaart, ontploften social media met reacties. Volgens veel mensen was Sylvie niet oprecht en werd ze zelfs voor ‘nep’ uitgemaakt. 

Gelukkig weet de BN’er inmiddels hoe ze met de pittige reacties moet omgaan. Haar geheim? De sportschool. Het is geen verrassing dat Sylvie daar vaak te vinden is. Sporten houdt haar niet alleen in shape, maar het is ook een uitlaatklep. Een dag na de uitzending trok de nieuwe SBS6-presentatrice haar sportoutfit alweer aan en plaatste ze een vrolijke selfie op Instagram. Sylvie zit in ieder geval niet met de negatieve reacties!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook