André Hazes jr. heeft enorm veel spijt

André Hazes jr. heeft enorm veel spijt van keuzes die hij heeft gemaakt op werkgebied. De zanger en presentator h...

André Hazes jr. heeft enorm veel spijt van keuzes die hij heeft gemaakt op werkgebied. De zanger en presentator heeft zoveel klussen aangenomen dat hij de eerste maanden van zijn zoontje zal missen. “Ik had er veel beter over moeten nadenken”, geeft André toe. 

De carrière van André gaat als een speer. Hij wordt door het hele land geboekt voor optredens en de kijkcijfers voor Rad van Fortuin zijn torenhoog. Daar is de BN’er enorm blij mee, maar het is misschien niet de allerbeste timing. Vriendin Monique bevalt in oktober van hun eerste kindje, maar door zijn drukke werkschema zal hij maar weinig meemaken van de eerste maanden. 

“Ik was zo euforisch dat ik qua werk zo’n beetje alles heb aangenomen dat op me afkwam. Inmiddels is het zo uit de hand gelopen dat ik vanaf begin oktober alleen maar onderweg ben voor optredens”, zegt André tegen de Telegraaf. Hij heeft nu al spijt van zijn keuzes. “Ik had er veel beter over moeten nadenken. Ik besefte op dat moment nog niet helemaal wat er op me af zou komen. In 2017 ga ik het echt helemaal anders doen, maar daar krijg ik straks die mooie eerste maanden niet mee terug.”

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws