Zien: nieuwe castfoto van GTST

5 september is de zomerstop van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ voorbij. Dus dat betekent na lang wachten eind...

5 september is de zomerstop van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ voorbij. Dus dat betekent na lang wachten eindelijk een antwoord op DE cliffhanger. En natuurlijk: een nieuwe castfoto, waar niet iedereen op staat… Geeft GTST ons vast een hint?

Eigenlijk weten we dankzij die nieuwe foto stiekem al wie er wel en wie er niet terugkomen komend seizoen. In de cliffhanger zagen we Bing en Nina elkaar het jawoord geven, terwijl Noud dat eigenlijk had willen doen. Zo bekende hij aan Sascha. Sacha raakte daarvan dusdanig van slag dat ze zich in de caravan van het pasgetrouwde stel opsloot. En laat die nu uit het niets beginnen met rijden en verongelukken. Kan Sacha (gespeeld door Gaby Blaaser) dit overleven? Of betekent dit het eind…

Waar is Gaby?

Op de nieuwe castfoto is Gaby namelijk nergens te bekennen. Zou ze niet meer terugkeren naar Meerdijk? En ook Sam, Rover, Anna, Job en Sjoerd staan er niet op…. Het zal toch niet… (zie de Instagram hieronder ↓)

Het is natuurlijk puur speculatief. ’t Zou zo maar kunnen dat de foto niet compleet is, omdat GTST ons nog even in spanning wil houden. Maar duidelijk is dat er iemand niet zal terugkeren. Wie dit zal, of misschien wel zullen zijn, weten we 5 september.

Maandag 5 september zijn we terug op @rtl4 om 20:00 #gtst #seizoen27

Een foto die is geplaatst door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws