Patricia Paay deelt intiem kiekje met nieuwe lover

Patricia Paay is verliefd en heel de wereld mag het weten, getuige het intieme kiekje dat de 67-jarige diva op Facebook...

Lees ook

Patricia Paay is verliefd en heel de wereld mag het weten, getuige het intieme kiekje dat de 67-jarige diva op Facebook gedeeld heeft.

Enkele weken geleden maakten Patricia en haar 42 jaar jongere ex, Maurice Dix, bekend een punt achter hun relatie gezet te hebben. Maar echt rouwig zijn ze daar allebei niet om. Eerder vertelde La Paay al aan Shownieuws (zie video hieronder) dat ze een nieuwe vlam had om ‘haar passie mee te delen’.

En hoewel de diva eerder nog stellig volhield dat ze gewoon ‘andere afspraken’ met Maurice had gemaakt, dat de twee nu meer ‘friends with benefits’ waren, komt ze nu met “Ik ben tot over mijn oren verliefd, geweldig hé?”. En nee, dat gaat niet over haar automonteur. Zou het er iets mee te maken hebben dat ex Maurice eerder al aan de media liet weten ook weer verliefd te zijn?

Enfin, we gunnen het La Paay van harte. En ze is dolgelukkig, ook al is haar nieuwe vlam ‘iets ouder, maar niet veel’. “Het is iemand die ik al een tijdje ken en waar ik altijd contact mee gehouden heb. De vonk sprong ineens keihard over een paar maanden geleden. I’m a lucky girl.”

Het blijft nog even gissen naar de man op de intieme foto. Patricia houdt ‘m nog even geheim, maar zijn rug mochten we wel vast zien (en die lijkt verdomd veel op die van ex Adam…) Bekijk de foto hier.

Lees ook:

Beeld: ANP, bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook