De NOS heeft een extreem knappe nieuwe nieuwslezer

Het NOS Journaal is vanaf nu een stukje leuker. Er is een nieuwe nieuwslezer die niet alleen heel goed is in zijn w...

Lees ook

Het NOS Journaal is vanaf nu een stukje leuker. Er is een nieuwe nieuwslezer die niet alleen heel goed is in zijn werk, maar ook een lust voor het oog. De nieuwslezer heeft nu al een horde fans achter zich geschaard, waaronder Fred van Leer!

Het nieuws kijk je niet per sé voor de nieuwslezer, maar eerlijk is eerlijk: een knappe kop helpt wél. Vanaf nu wordt het NOS Journaal versterkt door Rob van Dijk. De presentator is vanaf het moment dat hij in beeld kwam razend populair. Rob brengt menig hart op hol, van vrouwen én mannen. 

De nieuwslezer kan Fred van Leer in ieder geval tot zijn fan rekenen. Op social media deelde hij zijn crush op Rob. “Mijn God, wat ben jij knap!”, zegt Fred op Snapchat. Wij kunnen hem geen ongelijk geven, Rob is inderdaad een knapperd. Met zijn hemelblauwe ogen zal hij ons de komende maanden voorzien van het laatste nieuws. Niet verkeerd!   

Rob heeft eerder gewerkt voor RTV Utrecht en heeft al een aantal klussen voor de NOS gedaan. Meer is er helaas nog niet bekend over hem, maar dat zal vast snel veranderen!

Lees ook:

Beeld: NOS

Laatste nieuws

Zie ook