Pia Douwes openhartig over kinderloosheid

Pia Douwes is koningin van de planken en heeft een indrukwekkend cv opgebouwd, maar van kinderen is het nooit gekomen. D...

Lees ook

Pia Douwes is koningin van de planken en heeft een indrukwekkend cv opgebouwd, maar van kinderen is het nooit gekomen. De musicalster vertelt openhartig over haar kinderloosheid. 

De 52-jarige Pia Douwes heeft zich jaren op haar succesvolle carrière gestort. Kinderen heeft ze nooit gekregen, en dat vindt ze best een beetje jammer. “Met ook nog eens een vrijgezellenbestaan zullen kinderen er nooit meer komen. Ik had ze graag willen hebben, maar het is gewoon nooit gebeurd”, zegt Pia in de Telegraaf.

De BN’er heeft wel afspraakjes, maar is de ware nog niet tegengekomen.“Ik ben nog steeds vrijgezel. Ik weet ook niet waarom dat zo is’’, zegt ze. Maar vervelen doet Pia nooit, want ze heeft het nog altijd druk genoeg met haar carrière. Ze speelt in Spamalot in Dortmund en in Sunset Boulevard in Salzburg. Pia: “In Nederland had ik de musical Ciske de Rat kunnen doen, maar in een reizende tour door het hele land had ik eventjes geen trek.’’

Het gemis van kinderen heeft Pia deze zomer kunnen verzachten met een MusicalCamp. De musicalster leerde kinderen alle kneepjes van het vak.“Ik ben streng, maar empathisch, ik eis veel, maar ik zie ook een heleboel door de vingers’’, zegt Pia over haar manier van lesgeven. 

Lees ook: 

Beeld: ANP, bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook