Daphne Deckers heeft een lichaam waar Doutzen nog jaloers op is

Daphne Deckers heeft een druk jaar achter de rug, waaronder haar laatste seizoen bij RTL Boulevard. Nu geniet ze van een...

Lees ook

Daphne Deckers heeft een druk jaar achter de rug, waaronder haar laatste seizoen bij RTL Boulevard. Nu geniet ze van een welverdiende zonvakantie in Marbella, Spanje. De presentatrice is fitter dan ooit en deelt een kiekje waarop ze te zien is in bikini. Doutzen Kroes, eat your heart out! 

Als voormalig topmodel is Daphne altijd in shape. Op 47-jarige leeftijd heeft de blondine nog steeds een lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Op Instagram deelde ze een foto van haar bikinibody en het regent met complimenten. ”Als ik zo’n lijf had deed ik nooit meer kleren aan! Knap!”, schrijft Fred van Leer onder de foto. 

Daphne plaatste al eerder een foto in bikini, toen kreeg ze minder positieve reacties. Veel mensen vonden dat de presentatrice iets te mager is en veel te gespierd. Daphne heeft zich niets aangetrokken van de reacties en plaatst opnieuw een bikinifoto. En terecht! De blondine heeft er heel wat uurtjes in de sportschool opzitten om dit lichaam te krijgen. Wij vinden dat ze er waanzinnig uitziet!

Lees ook: 

Beeld: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook