Zó rijk is Albert Verlinde

15 jaar lang was Albert Verlinde het gezicht van RTL Boulevard en verdiende hij daar lekker mee, nu heeft hij bekendgema...

Lees ook

15 jaar lang was Albert Verlinde het gezicht van RTL Boulevard en verdiende hij daar lekker mee, nu heeft hij bekendgemaakt dat hij ermee stopt. Voor het geld hoeft hij het als presentator in ieder geval niet te doen, vooral omdat hij inmiddels niet alleen een flinke carrière voor zichzelf heeft opgebouwd, maar ook een goedgevulde bankrekening.

Maar wat is iemand als Albert Verlinde waard? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: hij wordt op een euro of 14 miljoen geschat. Niet verkeerd voor iemand die RTL Boulevard presenteert en aan het hoofd staat van zijn theaterproductiebedrijf! Inmiddels heeft het stokje merendeel overgenomen van Joop van de Ende nadat hij zijn bedrijf aan Joop verkocht en dat betekent dat hij flink kan cashen. Naast de miljoen euro per jaar die hij verdiende bij RTL vergaart hij met dat werk ook de nodige miljoenen. Al is het ongetwijfeld hard werken… Albert hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over zijn oude dag.

Bekijk de video hier:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook