Queen Elizabeth zoekt een nieuwe werknemer

Heb jij groene vingers? Dan zou je zomaar bij Queen Elizabeth aan de slag kunnen! De Britse koningin zoekt een tuinier d...

Lees ook

Heb jij groene vingers? Dan zou je zomaar bij Queen Elizabeth aan de slag kunnen! De Britse koningin zoekt een tuinier die het gazon van Buckingham Palace wil onderhouden. Maar vergis je niet: het is absoluut geen luizenbaantje. 

Het zou zomaar kunnen dat Queen Elizabeth jouw baas wordt. De koningin is namelijk op zoek naar een tuinier. Een beetje onkruid wieden is niet genoeg, de Queen wil iemand die álles weet van tuinieren. Het gazon van Buckingham Palace wordt jaarlijks door duizenden mensen gezien, het is zaak dat de plantjes er goed bij staan. “Je bewondert het gazon voordat miljoenen anderen hetzelfde doen”, staat er in de vacature op de website van het koninklijk huis.

“Het team zorgt voor de tuinen die elk jaar door duizenden gasten gezien worden”, staat er op de site. “Je zal deel uitmaken van een kleine groep experts die ervoor zorgen dat de Royal Gardens en omliggende gebieden van Buckingham Palace en St James’s Palace perfect onderhouden zijn.” De Queen verwacht dat je passie hebt voor je werk en excellent werk levert. Elizabeth is dol op groen en het is dan ook geen verrassing dat haar paleis de grootste tuin heeft. 

In ruil voor jouw harde werk zul je ruim €19.000 per jaar verdienen. Je hoeft ook niet meer op huizenjacht, voor een accommodatie wordt gezorgd. Je hebt nog tot 9 september om te solliciteren op de koninklijke baan.

 Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook