Prins Harry daagt Usain Bolt uit voor wedstrijdje hardlopen

Usain Bolt mocht gisteren dertig kaarsjes uitblazen. Drie keer Olympisch goud is het beste cadeau wat hij kon krijgen, m...

Lees ook

Usain Bolt mocht gisteren dertig kaarsjes uitblazen. Drie keer Olympisch goud is het beste cadeau wat hij kon krijgen, maar een speciale boodschap van prins Harry is ook niet verkeerd. De Britse prins heeft een bijzonder voorstel voor de sprinter.

Prins Harry gaat een pittige uitdaging niet uit de weg! Hij heeft Usain Bolt uitgedaagd voor een wedstrijdje hardlopen. En dat is niet voor het eerst! De prins en de sprinter kennen al een aantal jaar. 

De twee leerden elkaar kennen in 2012 tijdens de Olympische Spelen in Londen. Prins Harry won! Maar niet zonder een beetje te smokkelen. Voordat ze startten, leidde de prins Usain af door naar achteren te wijzen. Zo kon Harry eerder starten. 

Usains verjaardag is voor de prins de perfecte gelegenheid om hem opnieuw uit te dagen. “Gefeliciteerd Usain Bolt. Nu je officieel de beste bent, ben je misschien wel klaar voor een revanche. Fijne 30ste verjaardag, -H.”, schreef het Britse koningshuis op hun socialmediakanalen. 

Lees ook: 

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook