Hertogin Kate’s beautygeheim is werkelijk waar een koopje

Je kunt over hertogin Kate zeggen wat je wil, maar je kunt er niet omheen dat ze er altijd vlekkeloos uitziet. Zelfs als...

Lees ook

Je kunt over hertogin Kate zeggen wat je wil, maar je kunt er niet omheen dat ze er altijd vlekkeloos uitziet. Zelfs als het buiten hard waait betrap je haar niet op een beauty faux pas en daar valt iets voor te zeggen. Maar wat is haar geheim? Ze zweert bij een beauty elixir wat haar slechts €50 per flesje kost. Niet duur voor iemand die een roya(a)l bestaan leidt!

Kate heeft namelijk één go to beautyproduct dat er immer voor zorgt dat ze straalt als nooit tevoren. Maar hoe heet het wondermiddel en waar is het te vinden? Om die felbegeerde stralende huid van Kate te krijgen hoef je in principe alleen de Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir Facial Oil aan te schaffen. Met een prijskaartje van €50,45 is het best een koopje om er net zo sprankelend uit te zien als hertogin Kate! Helaas is het (nog) niet verkrijgbaar in Nederland, maar kun je het wel gewoon online bestellen.

De vraag is waarom Kate dit product zo fijn vindt dat ze maar liefst drie flesjes op haar nachtkastje heeft staan. Het helpt ongetwijfeld dat het een klein bedrijf uit de UK is en daarnaast zijn de ingrediënten hetgeen wat dit product zo goed maakt. Het elixir bevat onder andere cameliaolie, kersenpitolie en duindoornolie wat schijnbaar bekend staat om de kalmerende werking, roodheid verminderen en anti-aging. Benieuwd geworden? Je bestelt het hier.

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook